Идеи за интериорен дизайн с кухненски уреди за вграждане


Кухнята е започнала своето развитие от малко задимено помещение до просторния център на дома, каквато я познаваме днес след патентоването на първите модели фурни. По отношение на дизайна обаче съвремието ни дава максимална свобода. Възможниост да изпълните дори и най-щурите си идеи ви дават кухненските уреди за вграждане. Производството на този тип уреди е започнало с идеята да се спестява място, но в последствие те стават поле за изява на различни и нестандартни решения при кухнеската визия. В началото уредите за вграждане са били синоним на лукс заради високите си пазарни цени.

Днес са изключително достъпни, но далеч не са загубили техническите си характеристики на високотехнологични и модерни алтернативи за кухнята. В този ред на мисли, закупуването на кухненски уреди за вграждане е една от най-разумните инвестици по отношение на качеството и възможностите, които те предоставят.

Идеи за интериорен дизайн с кухненски уреди за вграждане

Немската компания Тека вече над 90 години се развива като един от най-големи прозиводители на кухненски уреди, като последните години колекциите й предлагат основно такива за вграждане. Особеното във фирмената политика на компанията е, че не се занимава с продажби на дребно, но работи с фокус върху клиента. У нас дистрибутор е онлайн магазинът вграждане.com, където можете да намерите най-изгодно цялостни решения на Тека за кухнята.

По отношение на интериорния дизайн, кухненските уреди се вписват в много и различни стилове. Ето и няколко предложения:

Рустик стил – с него може кухнята ви да добие неподправен уют и привлекателност, като се превърне в любимо помещение от дома. Изпълнението му не е свързано с големи разходи, а само с развихряне на въображението. Декорирайте стените с тухли и заменете стандартния кухненски шкаф за мивка с бъчва. Фурната и плотовете за вграждане можете да инсталирате в стари и олющени или нови и умишлено състарени шкафове,за да получите нестандартна и много актуална визия=

Ъглова кухня – стандартно решение, което се отличава с пресичане на линиите.

Еклектичен стил- кухните изглеждат артистично и много привлекателно. Еклектиката не изисква конкретен избор на тонове, а напротив. Разчита се на лично усещане за нещата. Добър пример е комбинацията на светъл неутрален тон за фон по стените и тавана и силно присъствие на ярки мотиви в избора на шкафове и мебелировка в кухнята. Ако сте заложили на комбинация с повече от 4-5 цвята, ще имате нужда да ги обедините в нещо общо. Подходяща идея за това е геометрията.

Минималистичен стил – няма нищо по-красиво и модерно от малкото уреди и добре подредената кухня. За целта много ще ви помогнат уредите за вграждане. Независимо на какво се спрете, с уредите за вграждане на Тека ще получите качество и стил на ниска цена.