Сребърни пръстени: какво ново?

Хората правят модификации по тялото си и носят бижута от незапомнени времена, тъй като се стремят към съвършенство чрез определени естетически модели.

Днес може би ни се струва, че ювелирната индустрия няма с какво да ни изненада и бижутата не са толкова впечатляващо притежание, колкото са били преди години. Всъщност стремежът за постигне на съвършенство и непрекъснатото развитие са част от историята на професионалните бижутерии като mmstylebg.com.

На сайта на добре познатата марка ще намерите единствено и само ръчно изработени бижута от сребро с модерни и креативни дизайнерски решения, които обаче са запазили класическия дух на накитите. Ето и какво ново при изработваните от тази бижутерия сребърни пръстени, които отдавна са излезли от строгата символика за брачен съюз и са се превърнали в бижу, което може да се носи по всякакъв повод и дори ежедневно.

За тези, които смятат, че среброто е вторият по ценност и качество благороден метал след златото, няколко факта определено биха променили нагласата им. Качествените бижута от mmstylebg.com са изработени изцяло от сребърни елементи с родиево покритие и това не е случайност. Родият е преходен метал от групата на платината и е далеч по-рядък и скъп от златото. Използва се широко като покритие на сребро, тъй като подобрява качествата му, предпазва го от потъмняване и придава още по-луксозен вид. Среброто с родиево покритие се използва често в съчетание с кристали Сваровски. А едно от бижутата, което в най-силна степен разкрива блясъка и красотата на кристалите е именно пръстенът.

Сребърни пръстени: какво ново?

Сребърните пръстени с кристали Сваровски приемат светлината под различни ъгли, докато движим ръцете си, превръщайки се във феерия от цветове и блясък. Дългогодишното сътрудничество на M&M Style с бранда Swarowski позволява работа с цялата гама от кристали и изпълнението на индивидуални поръчки по идея и желание на клиента. Това, което превръща всички сребърни пръстени от mmstylebg.com в уникални бижута е техниката за инкрустация на метал върху кристал и изцяло ръчната изработка, позволявайки впечатляващи и креативни дизайнерски решения на бижута с изключително високо качество. Посетете сайта им и ще получите идеи за съчетани на пръстени с бижутерийни комплекти, които могат да задоволят всеки вкус.