3 лесни трика при ползване на спирала за очи

Имали ли сте известни затруднения при използването на декоративна козметика?

Ако да, не сте единствените и няма от какво да се притеснявате, тъй като винаги можете да научите полезни съвети и трикове за оптимално поставяне и премахване на грим. Ето и първите 3 лесни трика при ползване на спирала за очи при nardis.bg На първо място, поставете четката в основата на миглите и започнете да я придвижвате леко наляво и надясно. Това гарантира оптималното нанасяне и разресването на миглите още в самото начало. След това, по протежение на миглите по дължина, нанасяйки спиралата, завъртайте четката. И накрая, за да оформите максимално добре миглите, така, че да не се слепват, можете да използвате изчистена стара четка от спирала, която спомага и за премахване на излишното количество, останало по миглите, което е неизбежно.
3 лесни трика при ползване на спирала за очи
Преди да започнете с нанасянето на спиралата по този максимално ефективен начин, е добре да сте се сдобили с качествен продукт, клинично тестван и хипоалергенен. Такива са продуктите на Artdeco, предлагани в страниците на nardis.bg, които са немско качество с доказан положителен ефект. Не на последно място, предлаганите видове спирали за очи са с подхранващ ефект и могат да се използват и от хора, употребяващи лещи. Сред един от най-важните фактори за поддържане на кожата и доброто здраве на очите, стои не само използването на кремове и подхранващи маски, но и начина, по който се прави разгримирането вечерно време. Добре е да си изградите навика да почиствате лицето си добре, преди да си легнете и да сте сигурни, че по него не е останал грим. Така кожата може да отпочива и да диша свободно, подготвяйки се за следващия ден.

Как се чисти спирала за очи най-бързо и ефективно? Ако напоите тампончето с почистващо мляко и го поставите върху миглите, поддържайки го около десетина секунди, без да го движите, това спомага за разтварянето на материала и съответно за по-доброто почистване, което се случва и по-бързо. Ето как с няколко стъпки, можете да си спестите и време и нерви с гримирането, както и да се погрижите за кожата си. Опитайте и тя ще ви се отблагодари подобаващо.