Скъпо ли е извозването на строителни отпадъци с контейнери в София?

Най-често задавания въпрос от страна на всички домакинства в България, когато се касае за услугите свързани с извозване на строителни отпадъци с контейнери в София е „Колко ще ми струва?“ или „Скъпо ли е извозването на строителни отпадъци с контейнери в София?“

За да не се чудите, целта на тази статия е именно да ви даде тази информация. Фирмата за извозване на строителни отпадъци в София, която работи на изключително конкурентни цени се казва Bokluk.bg.

извозване на строителни отпадъци в София

Избирайки да работите с Bokluk.bg, вие получавате:

1. Удобен за вас престой на контейнера
2. Бонус! Включени в цената използване на лицензирано сметище и такса смет
3. Възможност за абонаментно обслужване
4. Договаряне за количества и отстъпки за редовни клиенти

Всичко това и още много, получавате в момента, в който изберете да работите с тях за извозването и изхвърлянето на строителните ви отпадъци в София. Те са една от най-надеждните фирми за тази цел и гарантират 100% висококачествено извършена услуга.

А как по-точно се случва самото извозване на строителни отпадъци с контейнери в София? Кликнете тук, за да се информирате още относно извозването на строителни отпадъци с контейнери в София.

Те ви предоставят на удобно място пред дома ви, контейнери, които да напълните с чували откъртени отломки или излишни строителни суровини. След като приключи ремонтът или новото строителство в дома ви, спокойно може да се обадите на фирмата и тя да извози цялата смет. Те разполагат с 3 вида контейнери – 4,6 и 7-кубикови. Строителните отпадъци се изхвърлят на депо за рекултивация, а битовите отпадъци до лицензирани за целта сметища, като цената за това е включена в това, което заплащате, както и таксата смет.

Изберете Bokluk.bg и няма да съжалявате. Свържете се с тях чрез формата за контакт в сайта им, или чрез имейл на: info@bokluk.bg, както и телефонно обаждане на тел.: 087 66 11 222.