Ремонтът у дома е немислим без перфоратори BOSCH!

Най-често когато наближат пролетта и лятото, се сещаме, че домът ни се нуждае от някаква ремонтна дейност.

Захващаме се да я вършим, но какво се случва ако нямаме нужните инструменти? Например ако искаме да изкъртим плочки, фаянс, тухли, а не притежаваме нужния уред?

За да не притичваме все до приятели и съседи, най-добрият вариант е да си закупим свой собствен инструмент. Например за гореспоменатата цел, най-полезен би бил един перфоратор, с който ще можем да къртим, понеже повечето имат тази функция, ще можем да пробиваме отвори в твърди материали и работата ще върви добре.

Самият термин перфоратор, означава инструмент за пробиване, което е и значението на думата бормашина (“машина за пробиване”). Основната разлика между двата инструмента е, че перфораторите имат електропневматичен механизъм за осигуряване на ударите по време на пробиването.

Перфораторите използват и специални SDS свредла и са предназначени за пробиване на камък, зидария и особено бетон. Някои перфоратори имат и функция на секачи, така че да може да премахвате слоеве материал, като бетон или цимент. За пробиване на материали като дърво и метал се изисква специален SDS адаптер с патронник, така че да могат да се използват обикновени свредла.

А ако се чудите каква марка перфоратори да изберете, то има една, доказала се като лидер за инструменти и машини – BOSCH. А ако не знаете къде се продават техните продукти, продължете да четете надолу… Последвайте връзката, за да разгледате перфораторите от Профи Плюс.

перфоратор

Когато става дума за професионални инструменти като перфоратор, е нужно да се доверите само и единствено на изпитани източници, каквито са Профи Плюс. В техния онлайн магазин ще откриете промоции на машини и инструменти, в това число електроинструменти, акумулаторни инструменти, лазерна техника, стационарни машини и още много други. Те се намират физически в гр.София, ж.к. Младост 1, бул. Йерусалим, бл. 51 А, но за тези от вас, които желаят можете да направите и поръчка онлайн. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD.

Например, посещавайки ProfiPlus – онлайн магазинът за професионални машини и инструменти, можете да разгледате видовете перфоратори на BOSCH и да изберете най-подходящия за вас. Като повечето комплекти разполагат с различни видове свредла в зависимост от материалите, които искате да пробивате. А ако имате въпроси или имате нужда от съвет, ще го получите веднага от екипа на магазина.

Затова, няма за какво повече да чакате, а посетете ProfiPlus.bg още сега и поръчайте вашия нов перфоратор, с който няма да има невъзможни неща. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD.

Ще останете наистина доволни, защото качеството е 100% гарантирано!