Спирала за очи ArtDeco избират дори професионалните гримьори!

Известно е всеобщото твърдение, че по-скъпите продукти са и по-качествени.

Но не винаги е така и не е задължително да купуваме само и единствено най-скъпото, за да получим добър резултат.

Аз съм професионален гримьор и за мен е много важно да работя с висококачествена козметика. Обичам клиентите ми да бъдат доволни и да се влюбват в резултата. Напоследък тенденциите в грима отиват повече към поставянето на изкуствени мигли, но има и дами, за които това не е удобно и не ги намират за атрактивни.

За такива случаи, аз използвам спирала за очи. Може би в момента очаквате да кажа някоя скъпа марка, която е всеизвестна? Не. Аз се доверих на немската козметика ArtDeco, която е тотален хит на пазара, въпреки че не е като Dior, YSL и т.н. И въпреки че се занимавам професионално с грим, аз не робувам на марки. Аз обичам да виждам качеството, а с ArtDeco имам точно това. Спиралите им за очи освен всичко са и на достъпни цени и не представляват трудност за закупуване.

спирала за очи

Те са заложили на най-важното нещо при спиралите за очи, а именно на технологията на четката. Техните четки са висококачествени и изработени така че да носят нужния ефект на дамите. Аз използвам тяхното най-невероятно откритие, спиралa за очи с формула 3 в 1 – за обем, дължина и извиване е хит на пазара. С нея, освен, че няма да имате дразнене и парене, защото ArtDeco произвеждат спиралите си с натурални съставки и всички техни продукти са дерматологично тествани, подходящи за по-чувствителни очи, но и миглите ви ще изглеждат съвършено. Разделени, подредени и обемни, именно това, което всяка една жена търси.

Доверете се на високото качество, както направих и аз. Изберете спирала за очи на немската марка ArtDeco и ще усетите разликата. Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66, по имейл на shop@nardis.bg, както и разбира се в уебсайта Nardis.bg