Портрет по снимка – как да направите поръчка?

Ако и вие сте от хората, които обичат да правят приятни и нестандартни изненади на своите близки – то тази публикация е за вас.

В следващите няколко изречения ще си поговорим за това какво представляват портретите по снимка, как може да поръчате рисуването на един такъв и на кого да се доверите.

Разглеждайки предложенията в интернет разполагате с доста голям избор откъм варианти на художници, на които можете да се доверите. Да попаднете на добър художник обаче, който да предлага изгодни цени за своите творби и да рисува наистина реалистично е голяма рядкост. За щастие ние имаме предложение. Що се отнася до направата на висококачествен портрет по снимка бихте могли да се доверите на Деян Дачевски – един от най-добрите художници у нас. Ако ли пък се чудите за какви поводи е подходящ този вид подарък – изненада – не се двоумете толкова много. Като цяло портретът по снимка е изискван подарък, който е подходящ за всякакви бляскави поводи като сватба, кръщене, рожден ден на специален човек. Истината обаче е, че може да поръчате направата му дори и без повод, тъй като удоволствието да окачите образите на обичаните от вас хора у дома, на някоя стена – е безценно.

Портрет по снимка - как да направите поръчка?

А ето и какви варианти за портрети по снимка ви предлага Дачевски в своя сайт на dachevski.com.

Още с първото си посещение и разглеждане на галерията, в сайта на художника, ще ви направи впечатление, че той работи по няколко различни начина, т.е с няколко различни техники. Именно такава свобода дава и на своите клиенти при поръчка рисуването на портрет от снимка. Може да изберете не само каква да бъде големината на портрета, но и какво да е платното и каква техника да се използва за рисуване. Поръчката се осъществява по няколко различни начина, като един от най-популярните е чрез формата за контакт в сайта на Дачевски. Останалите два варианта включват комуникация по телефон или лично посещение ателието на художника в столицата.

Който и вариант за поръчка да изберете най-важното е да се уточните за правилните изисквания от ваша страна, за да може накрая да получите задоволителни резултати. Не пропускайте да се информирате по-подробно за услугата портрет по снимка още сега с един клик на dachevski.com.