Полезни съвети при закупуване на апартаменти от строител в София

Ако ни предстои да закупим жилище, то трябва предварително да се подготвим психически и да се заредим с търпение, защото това е нелека задача, отнемаща доста време, средства и нерви, разбира се.

Често слушаме или четем спорни мнения относно това кое е по-доброто – старото или новото строителство? Истината е, че е трудно да изберем твърдо едно от двете, но в тази статия ще се съсредоточим повече към апартаментите от строител. По-надолу ще откриете полезни съвети, нужни при закупуване на апартаменти от строител в София.

апартаменти от строител

През последните години расте броят на желаещите да закупят жилище „на зелено“, което е напълно нормално. Излиза по-евтино, можем сами да решаваме относно разположението му и ще бъде чисто ново. Звучи доста добре, нали? Само че със сигурност и вие сте чували как клиент е платил определена сума за имот, който все още не е готов… Това са известни рискове, които е нужно да сме готови да поемем. Но ако се подготвим предварително с нужната информация и с това, което е нужно да знаем, то може би ще бъдем доста по-спокойни.

Като за начало е задължително да проверим фирмата в Търговския регистър, за да не ни измамят. Друго важно нещо, което да направим е да проверим дали дружеството е вписано в Централния професионален регистър на строителя, воден от Камарата на строителите в България. Трябва също така и да проверим за каква група и категория строежи е вписан строителя. Звучи доста, нали? Така ще можем да бъдем малко по-спокойни докато тече строежа на нашето жилище.

Разбира се, зависи и с каква компания изберем да сключим нашия договор. Защото, например BLD е инвестиционна компания с фокус изцяло върху изграждане и реализиране на жилищни сгради. Те вярват, че внимателното вникване в детайлите във всеки отделен етап от процеса и разбирането на потребностите и изискванията на клиентите са най-важните неща в тяхната сфера на дейност. Натиснете върху линка, за да разгледате проектите на фирмата.

Те са част от семейството на AG Capital – най-големият холдинг за недвижими имоти в България с 25 годишен опит, така че доверявайки им се за закупуване на апартаменти от строител, няма да сгрешите.

Можете да се свържете с тях посредством формата за контакт в сайта им, за да направите запитване. Освен това можете да се обадите на тел.: 0 888 508 508, както и да пишете имейл на home@bld.bg.