Търсите офис на бул. България в столицата?

Вижте предимствата на района и се доверете на Фортън!

Търсите офис на бул. България в столицата? – навярно знаете, защо и определено не грешите в избора си! София освен столица на страната е и най-силно населеният, развит икономически и уреден инфраструктурно град в България. Тук е най-голямото ни летище, аерогара, ЖП връзки в и извън страната. По отношение на местни и международни бизнес инвестиции, столицата е първенец и в това няма никакво съмнения. Именно в една такава разнообразна, силно конкурентна бизнес среда е добре да се развива един бизнес. Всеки бизнес си има нужда от офис или производствена база, складове, а може и от всичко това накуп да се нуждае. За да намерите правилното бизнес решение и дом за вашият бизнес, вашите кадри и вашата дейност – възползвайте се от консултантските услуги на Фортън. Кой са те, с какво се занимават и защо ще са ви от полза, прочетете в следващите редове!?

www.cwforton.com и предложенията за офис на бул. България в София

Бизнеса по цял свят си има определено лице, определени привички и за да бъдеш успешен в него е важно не само, какво правиш и как го правиш – но къде се намираш! В България местата, където може да се прави бизнес на международно ниво се свеждат до няколко големи града в страната и разбира се нашата Европейска столица – София. Повечето фирми у нас имат офиси в столицата по центъра или на бул. България. С какво булевардът е толкова атрактивен и защо именно тук офис сградите са олицетворение на класовият бизнес у нас?

Това ще Ви сподели Фортън – единствената консултантска агенция за бизнес имоти у нас, част от най-големият имотен холдинг в страната и партньор на Cushman & Wakefield.
На първо място „България“ е булевард входно/изходна пътна артерия към столицата от една страна и магистрала Тракия, а от друга свързва популярният столичен квартал Бояна с центъра. Тук са концентрирани множество модерни, лъскави, функционални офис площи и сгради. Булеварда опасва множество квартали и дава възможност за обособяването и на търговски площи в района. Началото на булеварда започва от пъпа на столицата зад НДК и връзката с ключови булеварди, като Черни Връх – правят локацията меко казано апетитна за бизнеса.

Офис на бул. България в София дава множество възможности – на първо място перфектно местоположение за бизнес, динамична бизнес среда и концентрация на партньори за бизнеса в района, модерни, съвременни офис сгради с висока функционалност и добро сервизно обслужване. Независимо дали ще наемете офис в района около изхода/входа към магистралата, по навътре в индустриалната зона или в близост до центъра и парламента – тук винаги има място за ползотворен бизнес. Всичко е въпрос на предпочитания, цели, нужно пространство и удовлетворяване изискванията на служителите. Доверете се на Фортън България, чиито консултанти са намерили множество идеални офиси за бизнеса по бул. България.

Посетете сега www.cwforton.com, разгледайте мащабните проекти, в които консултанта участва и се свържете с професионалистите веднага, за да изстреляте бизнеса си в правилната посока – с един офис на бул. България в столицата!