Заслужават ли си мивките Тека?

Немските стоки в диапазон, започващ от леките автомобили и завършващ с облеклото, са оценени на международно ниво.

Това е още една причина да заложим на немското качество, когато инвестираме в домакински електроуреди. Високите цени и недостъпността на немската марка Тека са вече в историята благодарение на колекциите електроуреди и мивки Тека от вграждане.com. Онлайн магазинът е заложил на фирмена политика с фокус върху клиента и е част от дистрибуторската мрежа на немския гигант за страната. Не можете да си закупите уреди от самата компания, тъй като не работи с клиенти на дребно, но можете да се възползвате от най-ниските цени на пазара за високото качество на уредите и мивките й.

Заслужават ли си мивките Тека?

Като имаме предвид, че компанията е известна най-вече с електроуредите си за вграждане резонен е въпросът дали си заслужават мивките Тека.
За да ви отговорим на този въпрос, ще се направим един калейдоскопичен преглед на производствената им история. Тека произвежда първата си мивка преди 90 години и от тогава е разработила над 2000 модела. Постоянното развитие и усъвършенстване на мивките не спира след първоначалния успех и компанията може да се похвали със сензорно управление на водния смесител при последните си разработки.
В каталога на вграждане.com можете да откриете утвърдените мивки на немската компания, които предлагат изчистен дизайн и висока функционалност.

Преимуществата да монтирате мивка за вграждане са, че ще забравите за течове и мухъл и най-вече ще разполагате с оптимална пространствена адаптивност. Мивките за вграждане са приспособими към голям диапазон кухненски шкафове, като ви „отварят вратите“ към огромно разнообразие от дизайнерски решения. Моделите имат възможност за монтиране на резачка за боклук или обръщане. Вариантите, в които можете да ги закупите от вграждане.com, са класически инокс или красив микролен. Разликата в цената е изключително малка, а изборът се определя от това дали предпочитате метален блясък или матов оттенък.
Гаранцията на всички мивки Тека е минимум 15 години, така че си заслужава да забравите за тревогите си около смяната на мивката само с една единствена покупка.