Здрави ли са дървените калъфи за iphone 6?

Имайки предвид колко много сервизи за техника се появяват напоследък, можем да разберем до каква степен се нуждаем от предпазни обвивки за своите мобилни апарати.

На всеки се е случвало да види как изглежда счупен телефон или нацепен дисплей, който стои черен и знае, че това не е приятна гледка. Най-малкото, се налага да се ходи до сервиза, а в най-неприятните случаи, повредата се случва в най-напрегнатите ситуации. Това може да бъде очакване на важен разговор или бизнес сделка, която изтърваме, заради нелепо изпускане на апарата. Здрави ли са дървените калъфи за iphone 6? Изработени от висококачествен дървен материал, предлаганите калъфи за iphone 6 на gabri-design.com са не само здрави, но и удобни за употреба, тъй като са направени така, че да паснат идеално към съответния модел.
Здрави ли са дървените калъфи за iphone 6
Вътрешната страна на предлаганите калъфи за iphone 6, е нежно облицована с велур, за да прилегне меко и плътно апарата. Това носи и допълнителна защита и изисканост. Също така, от външната страна, покритието с еко лак, запазва по-дълго цветовете и предпазва от напукване. Можете да изберете и калъфи, съставени от една част и такива, от две части и според това, което смятате, че би било най-удобно, можете да направите избор. Също така, имате възможност да изберете и какъв цвят да са калъфите. Имате избор между червения или синия, както и кафявия цвят, като всеки от тях е мек и близък до цветовете на природата.

Дървеният материал, от който са изработени всички калъфи за iphone 6, а и всеки друг модел, в каталога, е внос от Германия и е от бук, дъб или ясен. Освен качествени материали и прецизна изработка, можете да подарите здрава и красива защита за телефон на близък, който е ценител, като освен това можете да го изненадате с още нещо. Имате възможност да поръчате гравирането на текст по ваш избор върху самия калъф. Дали ще бъде някакво лого или мото или пожелание лично от вас, както и закачливо послание, може да остане на вашето въображение. Изберете сами.