Екологично решение при подовите покрития с трислоен дъбов паркет

За разлика от текстилните настилки, които може да включват в състава си изкуствени оцветители или синтетични материи, естествения дъбов паркет е изцяло екологично решение за вашия дом, защото е изработен единствено и само от дървесина.

Дървесината е широко разпространен строителен материал, който се използва още от зората на човешката цивилизация, а технологичното развитие позволява обработването й до степен на получаване на значително по-високи показатели и технически характеристики, както и значително по-дълъг експлоатационен живот.

Предимствата на трислоен паркет от Паркети Лазур са значителни, тъй като фирмата работи с най-изявените производители в западна Европа и Германия. Това от една страна позволява по-високото качество, а от друга-осигурява възможност за поддържането на конкурентно ниски цени в София и страната, защото не се налага вторично оскъпяване заради прекупуване и доставки. Фирмата предлага на клиентите широка гама от цветови решения, между които да избират.Паркетът може да се съчетава с най-различни интериорни решения и вкусове.Ако хвърлим един поглед към списанията за интериорен дизайн, ще видим,че единственото, което винаги е на мода са естествените паркети и остъкляването.

Щом спазите тези две изисквания домът ви ще изглежда по-просторен и светъл независимо на какъв тип интериор сте заложили.

Екологично решение при подовите покрития с трислоен дъбов паркет

Предимство на дъбовия паркет е, че като екологично чист продукт, изработен единствено и само от естествени материали няма никакъв риск да предизвиква алергични реакции и е абсолютно безопасен за малки деца и домашни любимци. Можете спокойно да ги оставите да си играят на пода без да се притеснявате, че ще погълнат прах или други малки вредни частици.

Естествените дъбови паркети на Вема-ен са отличени с престижната награда за екологичност Blue Angel, което е поредното неоспоримо доказателство за безкомпромисно качество. Нещо повече с течение на времето вместо да се загрозява, паркетът става все по-хубав. Това и основната причина да бъде използван широко в най-различни жилища, а и е много предпочитано решение за хора с изявени възможности и позиции, говорещи за високо обществено положение и добър вкус.
Поставянето на дъбов паркет не е непосилен лукс, а въпрос на личен избор и проява на индивидуален вкус. Посетете сайта на Вема-ен и се уверете сами в повече от достъпните цени.