Какви са условията да добавите сайт в директория безплатно?

Когато искате да популяризирате своят сайт в интернет и той да достигне до колкото се може повече хора – разполагате с няколко варианта.

Най-популярните сред тях са т.нар SEO оптимизация, регистрация в търсачки и регистрация в директории. Днес ще си поговорим за безплатната регистрация в директорията rss-novini и какви са условията да добавите сайта си в нея.

Преди всичко едно от нещата, което ще ви направи впечатление, ако търсите директории за регистрация, е че не всички са безплатни. И въпреки символичната цена, която предлагат повечето от платените такива – винаги е по-добре, ако може да постигнете значителен ръст в посещаемостта на сайта си – безплатно. Именно опцията добави сайт безплатно ви предлагат и от RSS Директорията. Тя е всекидневно посещавана от хора, които търсят информация за всякакви онлайн магазини и услуги и със сигурност след одобрение на сайта ви той няма да остане незабелязан.

Какви са условията да добавите сайт в директория безплатно?

Преди да започнете с попълването на полетата от Добави сайт раздела – най-добре е да се запознаете с условията, които ще ви помогнат сайта ви да бъде одобрен. Не забравяйте, че добрите директории като rss-novini.net не приемат заявки за сайтове автоматично, а всяко едно запитване за присъединяване преминава през редактор. Именно в условията за добавяне на сайт ще прочетете как да попълните правилно своята заявка за включването на сайта ви в базата данни и какви грешки не бива да допускате. Например най-често срещаната такава е при попълването на описанието. Там не бива да вписвате само ключови думи, а да обясните подробно каква е вашата дейност. В противен случай заявката ви ще бъде счетена за спам и ще бъде отхвърлена от редактора.

Прио грешно попълнена форма за добавяне на сайт в директорията rss-novini.net – разполагате с още един повторен опит. Уверете се, че ще попълните всичко правилно и коректно, а след одобрение на вашия сайт посещаемостта на сайта ви ще се увеличи до 200%. Не пропускайте да научите повече информация по темата, още сега с един клик върху rss-novini сайта.