Гарантирано качество – вино от арония на Ferma-shayen.com

Червеното вино е с доказани лечебни свойства.

Консумирано умерени количества, то спомага с нормализирането на високото кръвно. Да не говорим за уникалния му и неповторим вкус и колко добре се съчетава с хубаво прясно месо, приготвено по домашна рецепта. Току що ви описахме една перфектна идилична зимна вечеря и топъл уют в студеното време.

Представете си сега, че освен всичката тази наслада, вие може да подобрите многократно тонуса на тялото си и да имате един вкусен източник на антиоксиданти всяка вечер у дома.

Сок от арония от ферма Шайен

Обикновено червеното вино се приготвя от грозде, но има плод, който е доста по-богат на витамини и полезни вещества, това е аронията. Такова червено вино от арония може да закупите онлайн от електронния магазин Ferma-shayen.com на изключително ниска цена – 10 литра за 35 лева, което означава, че един литър струва 3,50 лева.

Плод, който е непознат, но напоследък отново се популяризира. Бил е с доста широко разпространение в земите на днешна Северна Америка, където местното население – индианците са го използвали заради неговите лечебни свойства. Плодът е особено богат на витамин P – полифенол, който е основен източник на антиоксиданти. Аронията днес е смятана за супер плод, защото има множество ползи от консумацията и – ежедневното й приемане помага за подсилване на имунната система, безпроблемното функциониране на кръвоносните пътища и уриналния тракт.

Червеното вино от арония се различава доста от това, което е приготвено от грозде, защото тя има доста по-специфичен тръпчив и сладникав вкус. Това придава една неповторима наслада от тази напитка, която носи на организма ни и куп положителни свойства. Поръчайте сега на Ferma-shayen.com или с позвъняване на телефонен номер 0894663102, на който също може да се обадите, ако имате някакви въпроси и запитвания. Разгледайте офертите на сайта и се възползвайте от уникалните предложения и разнообразието от био продукти на ферма Шайен.