Как да се запишете за изгоден водолазен курс?

Ако винаги сте мечтали да се гмурнете до дълбините на океана и да откриете тайните, които са скрити там – вече може да осъществите мечтата си с помощта на няколко клика на мишката.

За съжаление по презумпция се смята, че водолазните курсове са скъпо удоволствие, затова и много малко хора се решават да потърсят подобно лятно развлечение. От СкайВижън организаторската фирма обаче доказват противното. Закупувайки ваучер за водолазен курс SkyVision, който може да ви предостави всички необходими знания и практически похвати за гмуркане, вие ще изживеете приключението на достъпна цена.

За Сертифицирания водолазен курс SDI Open Water Scuba Diver можете да се запишете от сайта SkyVision.bg, който, както вече споменахме, предлага изгодни ваучери за това и за още много други екстремни изживявания.

Курсът за гмуркане, който ви очаква на SkyVision се състои от общо 20 учебни часа, след които ще получите международен сертификат, валидиран директно от централата на TDI SDI, намираща се във Флорида, САЩ. Но нека да ви разкажем малко по-подробно за предимствата да се запишете на водолазни курсове SkyVision чрез покупката само на един ваучер.

Как да се запишете за изгоден водолазен курс?

Курсът се провежда от квалифицирани инструктори, които ще ви обучат, както на теория, така и на практика в продължение на няколко дни (от 4 до 7). Ваучерът ви осигурява още транспорт до водолазния център на SkyVision и цялата необходима екипировка за провеждане на обученията. Ще се потопите в свят, който досега е бил непознат за вас, но гарантирано след курса ще копнеете отново да се потопите под водата.

Предстои ви да разгледате уникални места из дълбините, да се запознаете с някои от животните на морското дъно и да се срещнете с потънали кораби и тайните, които те пазят. Не пропускайте да посетите SkyVision.bg, за да се запознаете по-подробно с останалите детайли около вашето приключение с водолазен курс!