Дрегер за алкохол, който не можете да излъжете

Когато се стигне до проверка за наличие на алкохолни молекули в кръвта на гражданин без значение дали е шофьор или е на работното си място, трябва да се използват качествени устройства, които е невъзможно да бъдат излъгани.

Дрегерите за алкохол, производство на лидера на световния пазар – Drager Safety са избора на контролните органи по реда в редица европейски страни, в това число и на българската пътна полиция. Резултатите, които генерират алкохолтестерите, използвани от МВР-КАТ имат доказателствена стойност в българския съд.

Дрегер за алкохол, който не можете да излъжете

Фирма ЕЛКОМЕД ЕООД е оторизиран представител на най-добрите световни брандове на алкохолтестери. Производството им е с високо качество и отговаря на европейските технически изисквания. Всеки от моделите има своя сертификат за съответствие. Освен дистрибутор, компанията има квалификацията и притежава необходимия ресурс да извършва техническа и сервизна поддръжка на всеки дрегер за алкохол от AlcoholTester.bg, което гарантира на клиентите дългогодишна пълноценна работа с техниката.

Предлаганото разнообразие от модели апарати в сайта на фирмата Alcoholtester.bg обезпечава всички приложения и могат да отговорят на всякакъв бюджет и изисквания от клиента. Най-достъпни ценово са алкохолтестерите за личен контрол, предназначени да провериш себе си, семейството или приятелски кръг. Апарати, предвидени за по-високо натоварване са дрегерите за алкохол за контрол на служители – там изискванията за производителност и точност са необходимите за професионалните цели на вътрешноведомствения контрол във фирмите и производствата.

Разгледайте предложенията на сайта сега и ако имате въпроси, позвънете на телефонен номер 0888 513 916, на който има възможност да бъдете консултирани и да бъдат отговорени всички Ваши запитвания.

Куриерските услуги са безплатни, поемат се от ЕЛКОМЕД ЕООД, за да улеснят и подпомогнат избора на всеки клиент. Доставката е безплатна до вашата врата или до офис на Спиди независимо от стойността на поръчката, за всички точки на България.